Asia Blog, Strana 2

Recept na tapiokovou mouku

Co je tapioková mouka? Tapioková mouka je bezlepková alternativa k běžné pšeničné mouce. Vyrábí se z kořene manioku, ta...

Grilování v asijském stylu

Přemýšleli jste, jak by se dalo vylepšit obyčejné domácí grilování? Milujete asijskou kuchyni a rádi experimentujete? V ...

Na co je dobrý zelený čaj

Úvod do světa zeleného čaje Zelený čaj je oblíbený nápoj, který pochází z Asie a těší se stále větší popularitě po celé...

Jak připravit neloupané krevety

Proč vařit neloupané krevety Neloupané krevety jsou skvělou volbou pro milovníky mořských plodů. Vaření krevet ve slupc...

Jak dlouho vařit sušené houby

Sušené houby jsou pokladem asijské kuchyně. Jejich intenzivní chuť a vůně dokáže obohatit mnoho pokrmů. Ale jak je správ...

Co je matcha

Matcha čaj si rychle získal srdce lidí po celém světě díky své jedinečné chuti a zdravotním přínosům. Tento jemně mletý ...

Co je kardamom

Kardamom je jedním z nejstarších a nejvzácnějších koření na světě, které je obzvláště ceněné v asijské a blízkovýchodní ...

Kde koupit kurkumu

Kurkuma, označovaná také jako indický šafrán, je oblíbené koření známé pro svou jasně žlutou barvu a mírně hořkou chuť. ...

Kde koupit kimchi

Kimchi, tradiční korejský fermentovaný pokrm, si získal oblibu po celém světě díky své jedinečné chuti a zdravotním přín...

Jak udělat jarní závitky

Jarní závitky, známé svou svěžestí a rozmanitostí chutí, jsou klasikou asijské kuchyně. Pocházejí z Číny, ale získaly po...

Kde koupit wasabi

Wasabi je jedním z nejdůležitějších doplňků tradiční japonské kuchyně, známý svou ostře pikantní chutí, která dokáže oka...

Jak často jíst kimchi

Kimchi, tradiční korejské fermentované zelí, je známé pro své výrazné chutě a zdravotní přínosy. V poslední době se stáv...