Co je tapioková mouka? Tapioková mouka je bezlepková alternativa k běžné pšeničné mouce. Vyrábí se z kořene manioku, ta...
Asia Blog, Strana 2
Přemýšleli jste, jak by se dalo vylepšit obyčejné domácí grilování? Milujete asijskou kuchyni a rádi experimentujete? V ...
Úvod do světa zeleného čaje Zelený čaj je oblíbený nápoj, který pochází z Asie a těší se stále větší popularitě po celé...
Proč vařit neloupané krevety Neloupané krevety jsou skvělou volbou pro milovníky mořských plodů. Vaření krevet ve slupc...
Sušené houby jsou pokladem asijské kuchyně. Jejich intenzivní chuť a vůně dokáže obohatit mnoho pokrmů. Ale jak je správ...
Matcha čaj si rychle získal srdce lidí po celém světě díky své jedinečné chuti a zdravotním přínosům. Tento jemně mletý ...
Kardamom je jedním z nejstarších a nejvzácnějších koření na světě, které je obzvláště ceněné v asijské a blízkovýchodní ...
Kurkuma, označovaná také jako indický šafrán, je oblíbené koření známé pro svou jasně žlutou barvu a mírně hořkou chuť. ...
Kimchi, tradiční korejský fermentovaný pokrm, si získal oblibu po celém světě díky své jedinečné chuti a zdravotním přín...
Jarní závitky, známé svou svěžestí a rozmanitostí chutí, jsou klasikou asijské kuchyně. Pocházejí z Číny, ale získaly po...
Wasabi je jedním z nejdůležitějších doplňků tradiční japonské kuchyně, známý svou ostře pikantní chutí, která dokáže oka...
Kimchi, tradiční korejské fermentované zelí, je známé pro své výrazné chutě a zdravotní přínosy. V poslední době se stáv...