Ovoce & Zelenina
V této kategorii naleznete nejpoužívanější asijské ovoce a zeleninu. Nabízíme zde kvalitní bambusové výhonky, saláty Kimchi, sušené i konzervované houby Shiitake, zázvor na Sushi, mořské řasy Nori a další základní suroviny pro přípravu asijských jídel.
Nori je nejdůležitějším typem řas v japonské kuchyni. Při výrobě listů se řasy drtí a vzniklá hmota se suší na sítech. Před použitím se řasa obvykle peče - Yaki Nori. Nori se...
Kimchi je název určený na přípravu zeleniny v korejské kuchyni na základě fermentace kyseliny mléčné, stejně jako veškerá takto připravená zelenina. Existuje mnoho různých druhů...
Shiitake, houba, která je v Číně označována za "elixír života", je hojně využívána nejen jako potravina, ale také jako lék. Pokrmům dodává charakteristickou asijskou chuť,...
Wakame je jedlá mořská řasa s jemnou a čistou chutí. Tradičně se wakame používá do miso polévky nebo do salátů.