Sambaly
Sambal je kořenící pasta, jejíž základ tvoří nejrůznější papričky, nejběžnější jsou však papričky chilli. Sambal se používá zejména v Indonézii, Malajsii, Singapuru, Indii a na Sri Lance.
Je možné jej podávat i jako přílohu a někdy se jím nahrazují čerstvé chilli papričky. V Indonézii se používá často v podobě pasty, tj. výchozí suroviny se v malé misce rozdrtí a utřou paličkou, v Indii se suroviny spíše pouze promíchávají.
Nevíte, jaký sambal vybrat? Přichystali jsme si pro vás článek Co je Sambal a jak vybrat ten pravý.
-
Sambal Badjak
-
Sambal Badjak Extra Heet
-
Sambal Nasi Goreng
-
Sambal Manis
-
Sambal Brandal
-
Sambal Oelek
-
Sambal Ketjap
-
Sambal Extreme Hot
-
Ostatní Sambaly
Nejprodávanější

Sambal Badjak je tradiční indonéská chilli pasta s intenzivní chutí a vůní. Tento pikantní produkt se vyrábí z mletých chilli papriček, česneku, cibule a koření, které jsou...

V tomto setu naleznete výběr našich nejprodávanějších Sambalů, které jsou dle hodnocení našich zákazníků také nejlahodnější. Jedná se o chuťově vyvážené varianty Sambalů, které...