Chilli omáčky
Omáčky chilli se vyrábějí ve většině oblastí Asie, kde se tyto kořeninové papriky pěstují. Ty nejjednodušší se připravují z celých plodů konzervovaných v soli nebo v octě. Husté omáčky mohou být vařené nebo připravené ze syrových složek. Slouží k namáčení soust i jako chuťové přísady.
Nejprodávanější
Omáčka Sriracha je světoznámá omáčka, jež je pojmenovaná podle thajského městečka Si Racha. Hlavní tóny této omáčky udává směs pálivých chilli papriček a česneku. Omáčka pochází...
Omáčka Sriracha je světoznámá omáčka, jež je pojmenovaná podle thajského městečka Si Racha. Hlavní tóny této omáčky udává směs pálivých chilli papriček a česneku. Omáčka pochází...
Omáčka Sriracha je světoznámá omáčka, jež je pojmenovaná podle thajského městečka Si Racha. Hlavní tóny této omáčky udává směs pálivých chilli papriček a česneku. Omáčka pochází...
Gastrobalení sladké omáčky Sweet chilli sauce. Omáčka je typická pro thajskou kuchyni. Má sladce pálivou chuť a nádhernou vůni. Používá se v závěru pečení, grilování, nebo k...
Omáčka Sriracha je světoznámá omáčka, jež je pojmenovaná podle thajského městečka Si Racha. Hlavní tóny této omáčky udává směs pálivých chilli papriček a česneku. Omáčka pochází...