TRS
5412
5993
Červené fazole mají využití v mnoha světových kuchyní, ať už ve studené či teplé úpravě. Připravíte z nich úžasné letní saláty a pomazánky, ale hodí se i do pořádně...
16685
Fazole, stejně jako ostatní druhy luštěnin, patří mezi cenné zdroje rostlinných bílkovin, vitamínů a minerálů. Dále pak obsahují vysoké množství vlákniny, která redukuje...
16681
Luštěnina hodně používaná v jihoevropské a především asijské kuchyni. Má jemnou oříškovou chuť.
11703
"Římský kmín je součástí většiny kari a jiných pikantních směsí. Používá se k dušeným i grilovaným masům (jehněčímu, kuřecímu) k zelenině, luštěninám a rýži. Je vynikající do...
16784
Pískavice řecké seno se používá především v indické a pákistánské (kari), arabské (pečivo a chléb) a severoafrické (maso a ryby) kuchyni. Listy methi (pískavice řecké seno) se...
16588
Černý pepř někteří možná považují za obyčejnou věc. Nicméně se jedná o velmi důležitý druh koření při vaření a to nejen do většiny jídel, ale i do například kořeněného čaje,...
16743
Chilli extra pálivé je vhodné do všech pikantních jídel. Zejména indická kuchyně je známá svými ostrými a pikantními pokrmy. Mleté chilli extra pálivé má velmi silnou a...
16703
Česnek najde využití v mnoha asijských pokrmech. Sušený česnek od TRS si zachovává svou originální vůni, jeho směs je však trochu odlišná od česneku čerstvého. Jednoznačně je...
16705
Skořice celá je kořením, které pochází z kůry skořicovníku. Sušením se kůra zavine a dostane svůj typický vzhled. Skořice je charakteristická světle hnědou barvou, dřevitou...
16746
Fazole bílé máslové sterilované - luxusní fazole máslové chuti. Fazole bílé máslové jsou tou pravou volbou, když máte chuť na něco opravdu fazolového. Velké bílé fazole nejvyšší...
16684
Stránka 1 z 3 -
25 položek celkem