Tamarindový koncentrát je nepostradatelnou přísadou v asijské kuchyni. Tento hustý, tmavě hnědý extrakt se vyznačuje intenzivní kyselou a lehce nasládlou chutí. Používá se k...
Mletý koriandr je nezbytnou součástí asijské kuchyně. Tento aromatický prášek se vyrábí z drcených semen koriandru a vyznačuje se výraznou citrusovou vůní a lehce oříškovou...
Objevte lahodné smažené makrely v rajčatové omáčce s chilli - perfektní kombinaci chutí pro milovníky mořských plodů a pikantních pokrmů. Tyto šťavnaté makrely jsou pečlivě...
Tmavá sojová omáčka je nezbytnou přísadou asijské kuchyně. Vyznačuje se bohatou chutí a hlubokým aroma, které dodá vašim pokrmům autentický nádech. Je ideální pro marinování...
Objevte autentickou chuť Asie s originální omáčkou Sriracha! Tato pikantní thajská omáčka je vyrobena z čerstvých chilli papriček, česneku a dalších pečlivě vybraných...
Tato obalovací směs na kuřecí maso je nepostradatelným pomocníkem pro přípravu autentických asijských pokrmů. Směs obsahuje pečlivě vybranou kombinaci koření a sušené zeleniny,...
Houbová sojová omáčka je nepostradatelnou ingrediencí v asijské kuchyni. Tato prvotřídní omáčka kvality A nabízí bohatou chuť a aroma hub kombinované s klasickou chutí sojové...
Tmavá sojová omáčka je nepostradatelnou součástí asijské kuchyně. Tato kvalitní omáčka třídy A se vyznačuje bohatou, komplexní chutí a tmavou barvou. Je ideální pro dochucování...
Mango z Kampotu je samo o sobě naprosto skvělé a v tomto případě šetrně usušené tak, aby nebylo tvrdé a zachovalo si kromě skvělé vůně a chuti i příjemnou strukturu. K tomu je...
Světlá sojová omáčka je nepostradatelnou ingrediencí asijské kuchyně. Tato omáčka kvality A se vyznačuje jemnou chutí a světlejší barvou ve srovnání s tmavou variantou. Je...
Bambusové výhonky jsou tradiční a všestranná ingredience v asijské kuchyni. Tyto jemně nakrájené plátky mají křupavou texturu a jemnou chuť, díky čemuž se skvěle hodí do různých...
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací