mouka a obiloviny2.jpg

Zajímavá alternativa k nám dobře známé pšeničné mouce je mouka rýžová. Rýžová mouka se vyrábí z rýže speciálním postupem. Využívá se především k přípravě sladkých, nepečených dezertů. Je vynikající surovinou pro pečení bezlepkových sušenek, dortů a nekynutých buchet. Anebo vhodná pro zahušťování omáček slaných nebo sladkých jídel. Rýžová mouka zvyšuje objem a pojivost (bezlepkových) směsí. Při pečení se obvykle také míchá s jinými druhy mouky (pohanková, kukuřičná a další). Těsto z rýžové mouky je pevné, v mnoha ohledech podobné těstu z pšeničné mouky, ačkoli ne tak pružné. Jedná se o lehce stravitelnou potravinu, která vyvolává pocit nasycení. Neobsahuje lepek a je tak vhodná pro pacienty s celiakií a pro bezlepkovou dietu.

  • Počet na stránku
  • 10
  • 20
  • 30
  • Novinka

Obalovací směs Tempura 150g

  • Výrobce: Lobo
  • Katalogové číslo: 16831
  • EAN: 8850030110468
Obalovací směs vhodná především na smažení zeleniny, mořských plodů, masa a ryb. Složení: pšeničná mouka 85%, rýžová mouka 5%, prášek do pečiva 9% (soda bikarbóna, dusičnan hlinitý, ochucovadlo tapiok), sůl

39 Kč 34 Kč (bez DPH:)

  • Novinka

Obalovací směs Panko 200g

  • Výrobce: Lobo
  • Katalogové číslo: 16159
  • EAN: 8850030119911
Obalovací směs podobná strouhance vytváří výtečnou křupavou krustu a používá se zejména k obalení masa, ryb a mořských plodů. K obalení pankem se využije trojobalu jako u strouhanky. Složení: pšeničná

50 Kč 44 Kč (bez DPH:)

Strana 1 z 1    Celkem 2 záznamů