Panko strouhanka a obalovací směs

Strouhanka Panko nadchne všechny milovníky smažených pokrmů. Panko vytváří výtečnou křupavou krustu a používá se zejména k obalení masa, ryb a mořských plodů. K obalení pankem se využije trojobalu jako u strouhanky. Vyzkoušejte i vy tuto netradiční alternativu ke klasické české strouhance.

Nejprodávanější

Obalovací směs Panko 1kg
Obalovací směs Panko 1kg
Skladem (9 ks)
60700
 
195 Kč
Obalovací směs Panko 200g GT
Obalovací směs Panko 200g GT
Skladem (>10 ks)
16186
 
55 Kč
Obalovací směs Panko 200g
Obalovací směs Panko 200g
Skladem (8 ks)
16159
 
85 Kč
3 položek celkem
Obalovací směs Panko 1kg
Bestseller
195 Kč / ks

Panko je tradiční japonská strouhanka vyrobená z bezkvasového chleba. Díky své hrubší a vzdušnější struktuře vytváří na pokrmech extra křupavou krustu, která zůstává dlouho...

60700
Obalovací směs Panko 200g
85 Kč / ks

Panko je tradiční japonská strouhanka vyrobená z bezkvašeného chleba. Díky své hrubší a vločkovité struktuře vytváří při smažení extra křupavou kůrku, která zůstává déle...

16159
Obalovací směs Panko 200g GT
55 Kč / ks

Panko je tradiční japonská strouhanka vyráběná z bílého chleba bez kůrky. Vyznačuje se hrubší a vzdušnější strukturou než běžná strouhanka, díky čemuž vytváří extra křupavý...

16186