Sambal Ketjap 400g
Kód: 204Detailní popis produktu
Velmi jemně pikantní a nasládlá dochucovací omáčka na bázi sojové omáčky vhodná do rýžových pokrmů nebo na grilované kuře.
Složení: sojová omáčka, kyselina citronová, kyselina mléčná, Sambal barra, <2% česneková pasta, kyselina citronová, guma guar, xanthan, dřeň tamarind, modifikovaný škrob E1414, karamel, krevetový prášek, sušený česnek, sorban draselný, benzoan sodný, kyselina octová, disiřičitan draselný
Alergie: výrobek může obsahovat stopy celeru
Recept
Suroviny: 500g kuřecího masa, pikantní omáčka Sambal Ketjap, bambusové výhonky, 1 paprika, 1 cibule, olej, sůl, solamyl
Příprava: Maso nakrájíme na menší kostky a marinujeme v pikantní omáčce Sambal Ketjap po dobu minimálně 3 hodiny. Ná pánev dáme 3 lžíce oleje a marinované maso a restujeme cca 2 minuty. Maso vyjmeme z pánve a ve zbylém oleji krátce osmažíme cibuli nakrájenou na proužky, přidáme bambudové výhonky a papriku nakrájenou na čtverečky a krátce osmahneme. Poté k zelenině přidáme maso a zalejeme 2 lžičkami solamylu rozpuštěného v 0,5 dcl vlažné vody. Podáváme s rýží, kterou můžeme ozdobit restovanou cibulkou.
Nutriční hodnoty (100g)
energie | 848 kj |
tuky | 0 g |
z toho mastné kyseliny | 0 g |
sacharidy | 42,5 g |
z toho cukry | 0,5 g |
bílkoviny | 6,09 g |
sůl | 3,06 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sambal Ketjap |
---|---|
Hmotnost: | 0.7 kg |
Lepek: | neobsahuje |
Glutamát: | neobsahuje |
Výrobce: | Köningsvogel |
Země původu: | Holandsko |
Kuchyně: | Indonéská |
EAN: | 8718719365823 |
Velkoobchodní balení: | 6 |
Pálivost: | 2 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.