Suroviny pro asijská jídla, Strana 2
Nejprodávanější

Autentická japonská sojová omáčka v praktickém balení s dávkovačem. Vyrobená tradičním způsobem fermentace sójových bobů, pšenice a soli. Má bohatou, komplexní chuť s vyváženou...

Tradiční rybí omáčka je nepostradatelnou součástí asijské kuchyně. Tato slaná tekutina se vyrábí fermentací ryb a dodává pokrmům charakteristickou umami chuť. Používá se jako...

Rýžové nudle jsou základní součástí oblíbené vietnamské polévky Pho. Tyto tenké nudle mají jemnou chuť a hladkou strukturu, díky čemuž skvěle absorbují chutě vývarů a omáček....

Wasabi pasta je nepostradatelnou součástí japonské kuchyně. Tato pikantní pasta má intenzivní, pálivou chuť a charakteristickou světle zelenou barvu. Používá se především jako...

Pražená sezamová semínka jsou nepostradatelnou ingrediencí v asijské kuchyni. Tato světlá varianta vyniká jemnou, oříškovou chutí a charakteristickou vůní. Semínka jsou bohatým...

Objevte autentickou chuť Thajska s naší pastou na Pad Thai. Tato tradiční omáčka je klíčovou přísadou pro přípravu oblíbeného thajského pokrmu Pad Thai. Obsahuje pečlivě...