Ústřicové omáčky
V Thajsku je ústřicová omáčka typickým ochucovadlem a používá se zejména místo soli. Omáčka má tmavě hnědou barvu a výraznou vůni. Základem je extrakt z ústřic. Využití je stejné jako u sójové omáčky. Ideální k dochucení masa, zeleniny, jako přísada do omáčky a jiné. Ve srovnání s rybí omáčkou je ústřicová omáčka výrazně mírnější, sladší a méně slaná. Díky krémové konzistenci ústřicové omáčky můžete přímo během vaření marinovat maso nebo natřít na jídlo. Vychutnejte si lahodnou ústřicovou omáčku také jako hotový dip, v teplých a studených salátech a wok pokrmech.
Nejprodávanější
            8 položek celkem        
    Výpis produktů
Ovládací prvky výpisu
        8 položek celkem    
    
                    
                
        
                
        
                
        
                
        
                
        
                                    
                                                                                                                                    
    
    
            
                                                                                                                                    
    
    
            
                                                                                                                                    
    
    
            
                                                                                                                                    
    
    
            
                                                                                                                                    
    
    
            
                                                                                                                                    
    
    
            
                                                                                                                                                                                    
                                                                                                                                    
    
    
            


