Vychutnejte si autentickou chuť Vietnamu s křupavými krevetovými chipsy Bich Chi. Tyto lehké a vzdušné pochoutky jsou vyrobeny z kvalitní krevetové pasty a tapiokového škrobu,...
Objevte autentickou chuť Vietnamu s krevetovými chipsy Sa Giang. Tyto křupavé pochoutky jsou vyrobeny z kvalitních krevet a tapiokové mouky, což jim dodává jedinečnou texturu a...
Autentický vietnamský rýžový papír je nezbytnou součástí asijské kuchyně. Tenké, průsvitné plátky jsou ideální pro přípravu jarních závitků a dalších tradičních pokrmů. Vyrobený...
Bujón - Pho Ga (kuřecí) je autentická vietnamská ochucovací směs pro přípravu tradiční polévky Pho. Tento koncentrovaný vývar obsahuje pečlivě vybranou směs koření a bylin,...
Objevte autentickou chuť Vietnamu s naší kořenící solí s chilli. Tato směs kombinuje jemnou mořskou sůl s pálivým chilli, což vytváří dokonalou rovnováhu slanosti a pikantnosti....
Vietnamská mouka z lepkavé rýže je nepostradatelnou ingrediencí v asijské kuchyni. Tato jemně mletá mouka se vyrábí z glutinózní rýže, která je známá svou lepkavou konsistencí...
Tato Vietnamská kořenící sůl se zeleným chilli přináší autentickou chuť Vietnamu přímo do vaší kuchyně. Jedinečná směs kombinuje jemnou mořskou sůl s pikantním zeleným chilli,...
Vietnamská kořenící sůl s chilli a krevetami je jedinečná ochucovací směs, která přináší autentickou chuť vietnamského pobřeží přímo do vaší kuchyně. Tato všestranná přísada...
Objevte autentickou chuť asijské kuchyně s rýžovým papírem GTC. Tento tenký a pružný papír je nezbytnou součástí pro přípravu tradičních jarních a letních závitků. Snadné...
Vietnamský rýžový papír je nezbytnou součástí pro přípravu autentických asijských pokrmů. Tento tenký a pružný papír je ideální pro vytvoření křupavých smažených závitků...
Objevte autentickou chuť vietnamské kuchyně s naší pastou na polévku Pho. Tato aromatická směs koření a bylin je základem pro přípravu tradiční polévky Pho, oblíbeného...
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací