Dne 18.1. se slaví mezinárodní den pekingské kachny. Mnoho lidí považuje pečenou kachnu za delikátní jídlo, které však č...
Asia Blog, Strana 4
Danna z blogu www.receptyzesapy.cz se věnuje psaní moderních asijských receptů. Její vášeň pro gastronomii ji přivedla k...
Také si nedovedete představit Vánoce bez kapra? Vychutnat si ho můžete nejen na Štědrý večer. Dopřejte si skvěle připrav...
Pad Thai je nejoblíbenějším pokrmem v mnoha thajských restauracích v ČR - ale co je to vlastně pad thai? Přinášíme vám p...
V tomto článku jsme pro vás připravili průvodce balením asijských závitků. Uvedený způsob se dá s úspěchem použít jak pr...
Připravili jsme si pro vás návod jak si tento známý korejský fermentovaný salát připravíte doma, podle vlastní chuti a p...
Co je rýže basmati? Odkud pochází? Rýže basmati je jedním z nejoblíbenějších druhů dlouhozrnné rýže. K dostání je ve dv...
Vánoce se po celém světě slaví různými způsoby. Podívejte se na některé úžasné a jedinečné vánoční tradice, které prakti...
Často od našich zákazníků slýcháme dotazy typu "Jak se prosím Vás připravují takové ty čínské nudle jak dělají v čínském...
Přinášíme vám kompletního průvodce přípravou pokrmů Tandoori, v němž se dozvíte o jedinečných rysech přípravy pokrmů v h...
Krevety se dají snadno a rychle připravit pomocí 5 jednoduchých technik, jako je restování, pečení, smažení, vaření a gr...
Ačkoli se jedná o neobvyklý název, Panko je jednoduše druh strouhanky (slovo panko pochází z japonštiny - "pan" znamená ...