Asia Blog, Strana 4

Pekingská kachna | Peking Duck

Dne 18.1. se slaví mezinárodní den pekingské kachny. Mnoho lidí považuje pečenou kachnu za delikátní jídlo, které však č...

Seznam 10 základních surovin aneb co nesmí chybět v asijské kuchyni

Danna z blogu www.receptyzesapy.cz se věnuje psaní moderních asijských receptů. Její vášeň pro gastronomii ji přivedla k...

Vánoční kapr s dotekem exotiky

Také si nedovedete představit Vánoce bez kapra? Vychutnat si ho můžete nejen na Štědrý večer. Dopřejte si skvěle připrav...

Co je Pad Thai?

Pad Thai je nejoblíbenějším pokrmem v mnoha thajských restauracích v ČR - ale co je to vlastně pad thai? Přinášíme vám p...

Jak zabalit závitky

V tomto článku jsme pro vás připravili průvodce balením asijských závitků. Uvedený způsob se dá s úspěchem použít jak pr...

Jak si udělat Kimchi doma

Připravili jsme si pro vás návod jak si tento známý korejský fermentovaný salát připravíte doma, podle vlastní chuti a p...

Jak dokonale uvařit rýži Basmati?

Co je rýže basmati? Odkud pochází? Rýže basmati je jedním z nejoblíbenějších druhů dlouhozrnné rýže. K dostání je ve dv...

Vánoční zvyky v asijských zemích

Vánoce se po celém světě slaví různými způsoby. Podívejte se na některé úžasné a jedinečné vánoční tradice, které prakti...

Jak udělat čínské nudle

Často od našich zákazníků slýcháme dotazy typu "Jak se prosím Vás připravují takové ty čínské nudle jak dělají v čínském...

Co je indické Tandoori?

Přinášíme vám kompletního průvodce přípravou pokrmů Tandoori, v němž se dozvíte o jedinečných rysech přípravy pokrmů v h...

Jak uvařit krevety (5 snadných metod)

Krevety se dají snadno a rychle připravit pomocí 5 jednoduchých technik, jako je restování, pečení, smažení, vaření a gr...

Co je Panko strouhanka?

Ačkoli se jedná o neobvyklý název, Panko je jednoduše druh strouhanky (slovo panko pochází z japonštiny - "pan" znamená ...